Skip to main content

CARS & COFFEE PORSCHE CENTRUM LEUSDEN 10 September 2022

Op zaterdag 10 september kwamen we bijeen voor de Cars & Coffee meeting bij Porsche Centrum Leusden. Porsche centrum Leusden is gevestigd op de PON campus gezamenlijk met de importeur en de vele andere automerken aldaar. Na een heerlijke koffie kregen we een rondleiding door de werkplaats en toelichting op de uitbreidingsplannen. Een wederzien tussen clubleden in het “clubhuis” tussen de auto’s in de showroom!

Dennis Gronert

 

Het DNA van Porsche Centrum Leusden 
De oudste Porsche dealer van Nederland

Elke klant zoekt het bedrijf dat hij of zij zich het best bij zich vindt passen. Wij hebben ieder een duidelijk DNA. Amsterdam is bijvoorbeeld wat ‘sneller’. Bij Porsche Centrum Leusden zoeken en vinden klanten wat meer ‘rust’. Clubhuis Klanten komen hier ook om hier gewoon een koffietje te komen drinken; auto’s lijken bijna een bijzaak. De beleving vinden we belangrijker. In plaats van simpelweg een plek te zijn om je Porsche te kopen of te laten onderhouden, fungeren de Porsche Centra van de toekomst ook als ontmoetingsplekken voor klanten, eigenaren en fans. ‘Destination Porsche’ wordt dat genoemd. De dealer is een soort clubhuis voor de Porsche-community. Porsche Centrum Leusden wordt in de loop van volgend jaar ook op die nieuwe manier van autobeleving ingericht. Vanbuiten én vanbinnen. Alleen de glaswand blijft nog staan, bij wijze van spreken dan; de rest wordt allemaal nieuw.

Zeventig jaar

Leusden bestaat al zo’n zeventig jaar. We hebben hier dan ook sinds jaren een sterk eigen DNA. Dat zit ‘m voornamelijk in hoe we met elkaar omgaan. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich hier comfortabel voelt. Leusden blijft natuurlijk wel Leusden, met alle leuke en wellicht minder leuke aspecten die daarbij horen. Het feit blijft dat we op een campus zitten; dat is een vaststaand gegeven. Maar het is ook een feit dat we binnen deze muren gastvrij en hartelijk zijn; dat we graag een stap harder zetten voor onze klant. Dat laatste is allesbepalend.

Porsche Centrum Leusden