Skip to main content

SWAPMEETING 2016

Gelijk voorgaande jaren werd ook in 2016 in samenwerking met de Porsche 356 Club een Swap meeting georganiseerd. Voor de leden van de 356 Club was dit tevens de nieuwjaarsreceptie, die voor onze clubleden al had plaatsgevonden op de Bataviawerf in Lelystad op 17 januari jl.

Vorig jaar vond de gezamenlijke Swap meeting in het westen plaats, dit jaar was het aan de andere kant van het land, bij BAS Auto Service in Lichtenvoorde vlakbij Winterswijk om precies te zijn (www.basautoservice.nl). Vanaf half twee waren de leden van beide clubs van harte welkom voor een hapje en drankje en een genoeglijk samenzijn. 

Naast de vaste exposanten werden er ook een aantal kramen bemand door leden die zelf hun zolders en schuren hadden leeggeruimd en allerlei Porsche-spullen te koop aanboden. Door de gastheer werden daarnaast een aantal demontraties gegeven, onder meer een Marcos 3 liter race-auto op de rollenbank en apparatuur om elektronische ontstekingen heel precies af te kunnen stellen. Bijzonder indrukwekkend en leerzaam allemaal.

Ook de inwendige mens werd gedurende de middag uitstekend verzorgd, heel veel lof en dank voor de medewerkers van BAS Auto Service die dit alles hebben mogelijk gemaakt. Een goed geslaagde start van het Porsche seizoen.

Marc Bezem