Skip to main content

Vrijdag, 30. Juni 2023 - Maandag, 3. Juli 2023

Le Mans (Frankrijk)

Beste Leden,

Volgend jaar is het 100 jaar geleden dat het lange afstands racen is begonnen op het circuit de la Sarthe. Le Mans zoals we dat nu kennen was geboren. Om dit jubileum te vieren is er volgende jaar een extra editie van Le Mans Classic en wel van 29 juni tot en met 2 juli 2023. Na onze geweldige trip dit jaar hebben we besloten om ook deze extra editie voor 2023 op de clubkalender te zetten. Het wordt zeker weer geweldig! We hebben weer plekken op de camping Chateau de Chanteloup gereserveerd, wat op 15 minuten van het circuit ligt. Je kunt dus 24/7 van en naar circuit. Dus in de ochtend klassieke race bolides, middag even relaxen bij het zwembad en in de avond weer naar het circuit voor de nacht races, behoort tot de mogelijkheid.

Voorinschrijving
Daar we de camping al in oktober moeten bevestigen, sturen we nu de voorinschrijving uit. De exacte prijzen voor de camping en de toegang tot het evenement zijn nog niet bekend, maar we rekenen even voor het gemak met 10% bovenop de kosten voor dit jaar. Dit zal dan uitkomen op 875 euro voor 2 personen en 1 auto. Dit is inclusief 3 nachten op de 5 sterren camping Chateau de Chanteloup, toegang tot het evenement inclusief de hoofdtribune boven de pitstraat en de Porsche Lounge en een diner op vrijdag- en zondagavond. We zullen deze keer ook de mogelijkheid bieden om op zondag al naar huis te vertrekken en rekenen dan 50 euro minder. Let op! Kosten zijn een goede schatting, maar kunnen nog wijzigen  (minder of meer). Exacte kosten zullen later gecommuniceerd worden.

Schema
vrijdag 30 juni:                                   Vertrek vanuit NL naar Chateau de Chanteloup 
zaterdag 1 juli/zondag 2 juli:          Le Mans Classic. Circuit op 15 minuten van de camping.
maandag 3 juli:                                  Retour naar NL

Alle verdere ins en outs zullen we communiceren zodra we de prijzen weten. Ook dan zullen we nog extra's aanbieden zoals rondjes circuit, ontbijt in de Porsche lounge, etc. Voor nu gaat het even om te bepalen wie er mee willen i.v.m. de plekken op de camping. Let wel, het aantal plekken is beperkt, maximaal 30 equipes. Voor de goede orde, je moet zelf een tentje en verdere kampeerspullen meenemen. 

Inschrijven
Inschrijven kan middels de link "Inschrijving Le Mans Classic 2023" in de uitnodiging die u via de e-mail is toegestuurd. Daar vind u ook een link naar informatie over de camping "Chateau de Chanteloup" en een filmpje van een van de vorige edities Le Mans Classic aldaar. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 oktober 2022. Dit omdat we eind 2022 de kaarten al moeten bestellen en de camping doorgeven met hoeveel personen we komen. Plaatsen zijn beperkt, dus wil je mee, wacht niet te lang met inschrijven! Let wel, inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden en annuleren kan dus leiden tot kosten, dus zint voor gij begint...... (met inschrijven).

Voor vragen en/of informatie, graag even mailen (ec@klassieke911912.nl).

Hartelijke groet, mede namens de evenementencommissie,
Hessel Roukema

Evenementencommissie
Klassieke Porsche 911 & 912 Club Nederland
ec@klassieke911912.nl
www.klassieke911912.nl