Skip to main content

Zaterdag, 2. April 2022 - Zaterdag, 2. April 2022

Project Porsche - Mijdrecht

Uitnodiging technische Inspectie voor deelnemers Tsjechië en Zweden
Zaterdag 2 april 2022

Dit jaar staan er enkele buitenlandse ritten op de agenda. Om zo’n grote rit veilig en zorgeloos te maken, dient je auto vanzelfsprekend in goede conditie te zijn. Dit is primair je eigen verantwoordelijkheid, maar de club biedt de mogelijkheid aan voor een technische inspectie door onze technische commissie.

We zullen we om de beurt auto’s van clubleden op de brug zetten en inspecteren op onderhoud- en veiligheidsaspecten. Voor de eigenaar is het heel interessant om de eigen auto eens in detail te bekijken. Uiteraardis er uitleg over verschillende componenten en het functioneren hiervan. Geruststellend als je langere reizen gaat maken maar ook heel handig om bijvoorbeeld een plan van aanpak te maken om de Porsche stapsgewijs in betere conditie te brengen. Hiermee spreid je kosten, blijft het overzichtelijk en hou je de mogelijkheid om het zomerseizoen altijd te kunnen rijden.

We hebben als doel voldoende (ca. 3 kwartier) tijd te nemen voor de inspectie, zodat het inhoudelijk van betekenis is. In dit tijdbestek kunnen er geen reparaties worden uitgevoerd. Wij denken daarom maximaal 8 tot 9 auto’s te kunnen doen.

Deze keer is de inspectie bedoeld voor de deelnemers aan de Boheems Paradijsrit in Tsjechië en de Zwedenrit, we nodigen hen graag uit om in te schrijven. Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en wordt spoedig door ons aan je teruggekoppeld. Er zijn flink wat deelnemers aan beide ritten, we moeten dus even aankijken wat er op ons afkomt. Onze voorkeur voor auto’s gaat uit naar de Porsches die we nog niet eerder bij een technische inspectie bekeken hebben. De Technische Commissie maakt hierin de keuze. Als er (te) veel aanmeldingen zijn, gaan we een 2e inspectiedag houden op zaterdag 14 mei.

Ook dit jaar stelt PeterBroerse zijn werkplaats in Mijdrecht voor de technische keuringen beschikbaar. Hij laat zich hierbij ondersteunen door Albert Vos. Er wordt drinken en een gezellige lunch aangeboden. Kosten deelname € 17,50 per persoon.

Aanvang: 10:00h
Einde: omstreeks 14:30h

Wij gaan ons uiterste best doen om er een leuke en leerzame dag van te maken en je weer een stuk wijzer huiswaarts te laten keren!   

Inschrijving: Stuur uiterlijk 25 maart een email naar info@project-porsche.nl  o.v.v. uw naam, adres, kenteken, lidnummer, type Porsche en welke buitenlandse rit je gaat maken. Na deze datum ontvangt je hierover bericht van dit evenement.

Graag de betaling bij opgave direct voldoen op NL76INGB0000329131 t.n.v. Klassieke Porsche 911 en 912 Club te Almere.

Namens de Evenementen commissie,
Albert Vos en Peter Broerse